måndag 29 november 2010

helgen har varit bra, full av mys som det ska! i fredags hade joel och jag ensammys i soffan, kolla film och käka godis. pappan var ut och ramlade in lååångt efter krogen stänger = inte en glad flickvän!!

lördagen bestod av pepparkaksbak, tvättning och en liten trip till stockholm och gudföräldrarna på middag och övernattning. god mat och gott sällskap :) hugo bestämde sig för att nu kan jag gå, så hela kvällen knatade han omkring på sina fötter som man ska ;)

på söndagen vart det julpyntning, en familjepromenad hem till tova och alan och checka nya lyan, sen upp till heidan och handla lite. hugo premiäråkte pulkan för året och tyckte det var superkul. på hemvägen tyckte han lite synd om pappa som bara fick gå hela tiden och ville dra honom, men det gick inte så bra så han fick ge upp de tankarna.
vid sjutiden ramlade bästa vännerna in på glöggmys, hugo fick även besök i form av minéa och wille. självklart var deras mammor med också ;)

idag hade vi tänkt sticka till öppna, men en sjukt trött mamma bestämde att nej det får bli hemmadag. lite frukost och sen en promenad med sture till lidl och handla saffran så bakar vi nya lussebullar.

0 kommentarer: