söndag 13 december 2009

Skitunge ;)

Helgen har vart toppen! I fredags firade vi bästa syrrans fölsedag ... pizzaparty !! Va jättenajs, pappa sov borta så jag å Hugo mös tillsammans i stora sängen ;) Fast vi kom inte i säng förrens halv 2 !!

Så på lördagen vaknade vi av en mycket arg hund runt halv7 ... det var tydligen en inbrottstjuv på dörrn som skulle ätas upp. Visade sig att det bara var en förvirrad pappa som glömt nyckeln hehe!!
Sen vart det dax att packa väskorna och bege sig mot Estocolmo (en sväng förbi svärmor å droppa av Sture först ba) Julbord på Tyrol stod på schemat och Farfar skulle babysitta Hugo.
Vi hade jättetrevligt och mycket god mat, men framåt halv elva spände brösten nästan sönder klänningen och suget efter bebis blev alltför stort. Så vi hoppade in i en taxi och åkte en mycket dyr resa (500 spänn!!!) hem till Hässelby. Där låg vår skatt å sov så gott i sin vagn ... man fick hålla hårt i fingrarna för att inte skaka liv i den lilla ;)

Och nu ligger vi allihop i soffan och myser framför teven ... med en mycket envis liten skit som vägrar sova!! Men de ska snart bli två om ;)

Hoppas ni haft en bra helg, ni vet att ni älskar mig ;)

0 kommentarer: