tisdag 23 februari 2010

snö snö snö

de vart inge fika här igår, grannen ploga inte :( så vi flyttade location till linda & colins casa istället. vart bara vi fyra men va gör de. så blev vi bjudna på middag också å de e alltid trevligt.
nu snöar de igen.. men fint e de!!
vi vart lite osams me grannen igår när de skyllde på att deras vatten fryst å att de va därför de inte plogat, fine sa vi då fixar vi de själva! sagt å gjort ringde en annan bonde som lova att görat så fort han kom hem.
sen ringde grannen å sa att nu hade han minsann plogat, så nu hade han missat verdefull tina-vatten-tid. va? är detta vårt fel helt plötsligt? nej nej de va de ju inte! åh va arg man blir... sen dessutom när man kommer hem å upptäcker att vägen är sämre å köra på plogad då han plogat som en jäkla kratta!! men vi har iaf fått bevisat att vi inte är knäppa när de gäller vårt "hat" då den bonden vi pratade me sa att när han flyttat in hade han blivit varnad för våra kära grannar då de tydligen ber å få köpa foder å div å ALDRIG betalar för sig... sen sa han att alla trodde att de som vi köpte av flyttat härifrån pga just grannarna. så nu jäklar ska vi allt va de första som inte flyttar utan flyttar på ;)

0 kommentarer: