torsdag 17 februari 2011

Ängeln vinner

starkt mot djävulen på högra axeln. Den stackarn har en eldgaffel och är asbra på närkamp, verkligen ASBRA!! men tyvärr har ängeln automatvapen, you do the math ;) Vart med andra ord ingen burgare från donken. Styrde smarriga fiskpinnar med potatismos och hemgjord sås *m m m girl*

Nu har det förresten gått 11(!) dagar sen lilleman bajsa.. Börjar bli lite orolig. Stoppa in en termometer men inget följde med ut, bara 37,9 i feber också å inte är hans allmäntillstånd nå vidare påverkat.
Ringde sjukvårdsrådgivningen och hon trodde jag skämta. Men näädu!!
Missa telefontiden till BVC imorse, ja man gör tydligen lätt det med två små barn på handen, så jag får ringa henne imorn bitti. Hon på sr ville inte råda laxerande då man normalt inte vill ge det till så små barn, utan tyckte det var bäst att rådgöra med BVC och låta de bedöma och besluta.
La han tillochmed naken i nya, beiga soffan i hopp om att sätta igång nåt. Men nej, soffan är lika beige som innan, inte ens kissa ville han göra. Har väl hört mamma predika till Hugo titt som tätt att "kissa inte i soffan nu", "säg till om du är kissnödig, får inte kissa i soffan".
Nu sover han så gott bredvid mig i soffan.

Funderar på om man ska ta sig lite cookiedough glass från b&j ... Neeej sluta döda honom inte!!! *ropar till ängeln*

0 kommentarer: