måndag 4 januari 2010

frusna batterier

Buddha tyckte imorse att 6.30 det är väl en himla bra tid att stiga upp... tror han väcks av pappsens morgonbestyr så vi får väl hitta på nåt bra sätt att avstyra sån tidig uppgång, jag blir ju så himla trött att jag nästan svimmar runt den här tiden annars!
Det hjälpte ju iförsig inte heller att Alex bilbatteri hade frusit så ja va tvungen att hjälpa till å försöka starta upp det, men den ville inte starta för de så vi får väl se hur det blir me jobb idag.

Syster min ringde sen strax efter å behövde lite hjälp, hon å mamma skulle lämna in hennes bil på verkstan men mammas batteri hade också frusit så de behövde hjälp me skjuts. Så jag å Buddha klädde på oss å gav oss iväg in till stan.

Så nu sitter vi hemma hos mamma, Buddha har precis lagt av ett lass chokla i blöjan sin så mormor får lite jobb medans mamma sitter framför bloggen ;) Sen ska vi ge oss iväg på en promenix me hundarna, Buddha får åka pulka!! Måste smörja in hans kinder å haka för d har varit så kallt så de har fryst å är alldeles röda... hemska mamma!!

Idag står även lite handling på schemat. I veckan ska vi träffa gudmor, Mathilda å Buddhas alla polare! Så det är en fullspäckad vecka me andra ord... I like :)

0 kommentarer: