torsdag 21 januari 2010

Tjejen har flyyt!!

Vi fick sällskap av Lina å Leon på Fyrishov idag, vi hade jättetrevligt å gu va varm bebisbassängen är.. man ville aldrig gå upp ;) Värre va de i omklädningsrummen, usch, å krångligt me Hugo i duschen, ja missa att de hade barnstolar man kunde sätta barnen i så det vart en snabbdusch me Hugo halvt sittandes på golvet å halvt i famnen. Men jag hade ändå ingen lust att göra nåt längre i duschen eftersom jag upptäckte, till min fasa, att en kär gammal vän hade bestämt sig för att komma på besök!! Här har man väntat i 2 mån på att den jäveln ska komma, halvt börjat oroa sig för att knodd numero dos just i denna stund höll på å bakas, så dyker den upp på den bästa tidpunkt möjligt!! Ja ja pratar om den fantastiska mensen ;) men nu vet man ju att man e säker iaf!!
Hugo bb (before bath) väldigt förväntansfull å spänd!!

Simmar omkring lite, Ja va trodde ni?! Klart killen kan simma ;)
Vart lite ställd inför fotografering... ...ville ju hellre snacka me polarn Leon!!
Efteråt vart jag himla trött å hungrig, men morsan söla ju så mycke så ja fick käka bikini i brist på annat!!

Efter badet drog vi ner på stan å mötte upp gudmor, vi gick å käka mycket nyttig "lunch". Inhandlade lite prylar för en big secret.. hehehe!!
Allt som allt en mycket lyckad dag, trots nåra bulor i Hugos lilla huvud... Imorn ska vi nog bara ta dagen som den kommer!! Om Hugo samtycker kanske även en välförtjänt sovmorgon...



0 kommentarer: